Δημιουργία ευρωπαϊκού οικοσυστήματος γνώσης για την ασφάλεια των τροφίμων, διασφαλίζοντας ασφαλή τρόφιμα ως βάση για υγιείς δίαιτες και βιώσιμα συστήματα τροφίμων.
Ο στόχος αυτής της πρόσκλησης είναι να διερευνήσει πιθανές συσχετίσεις μεταξύ νιτρικών/νιτρωδών και νιτροζαμινών, και ο ρόλος του μαγειρέματος και της αποθήκευσης στο σχηματισμό νιτροζαμίνης.
Αναλυτική περιγραφή στο αγγλικό κείμενο.
Η παρούσα πρόσκληση συνοδεύεται από μια απλοποιημένη διαχείριση επιχορήγησης, όπου τα ποσά της επιχορήγησης που καταβάλλονται στον δικαιούχο βασίζονται σε προκαθορισμένα ποσά που δεν συνδέονται με το κόστος της δράσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη συγχρηματοδότησης από τον δικαιούχο και δεν χρειάζεται εκτιμώμενος προϋπολογισμός ή χρονοδιαγράμματα για την καταγραφή της εργασίας.
Το πρόγραμμα EFSA σκοπεύει να χρηματοδοτήσει μία πρόταση μετά από αυτήν την πρόσκληση.
Ωστόσο, η EFSA διατηρεί το δικαίωμα να μην χορηγήσει όλα τα διαθέσιμα κεφάλαια με οποιοδήποτε κόστος, π.χ. εάν η ποιότητα των υποβληθεισών προτάσεων δεν θα είναι ικανοποιητική.
Αναλυτική περιγραφή στο αγγλικό κείμενο.
Για περισσότερες πληροφορίες ή καθοδήγηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε: EFSAProcurement@efsa.europa.eu.